Na predaj 4-izbový byt, garáž, kompletná rekonštrukcia, Nitra

ID 6024438

Nitra , Nitriansky kraj

199 900 €
druhá fotografie nemovitosti třetí fotografie nemovitosti
  • Úžitková plocha

    116 m2

  • Dispozícia

    4 izbový byt

  • Stav objektu

    Kompletná rekonštrukcia

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 4-izbový v Nitre o výmere 138 m2 podlahovej plochy, v tichom prostredí. Byt ma obytnú rozlohu 101 m2, k tomu prislúchajú 2 loggie o výmere 4 m2 x2 (8 m2), 1 balkón výmere 4 m2, pivničné priestory murované o výmere 5 m2, a garáž o výmere 20 m2. Byt sa nachádza na Tehelnej ulici v Nitre - Čermáni.
Je na 1. poschodí zo 4 v tehlovej bytovke. Byt je po kompletnej rekonštrukcii v r. 2023, má vlastné kúrenie. V byte sú nové rozvody: elektriky, vody a nové kúrenie s plynovým kotlom (vyvložkovaný komín). Je tu za zabezpečené aj pripojenie na elektrický kotol.
V byte sú nové obklady, dlažba, sanita, obklad, maľovky, stierky, zástrčky, zásuvky značka Legrand, znižované stropy s priestranným osvetlením a bodovými svetlami. Veľkú hodnotu bytu tvoria parkety, ktoré boli nanovo renovované.

Dispozícia bytu: rozľahlá chodba s rolldoor skriňou, veľká kúpeľňa, izba, prechodná izba a spálňa s dvoma lódžiami, veľká kuchyňa so vstavanými spotrebičmi, špajza, veľká izba s balkónom, dva šatníky.
Podlahy sú vinyl, parkety a dlažby.

K bytu prináleží murovaná pivnica, garáž a parkovacie miesto pred garážou.

Byt je kúpou voľný.

Parametre

Číslo ponuky6024438
KategórieByty
Podkategórie4 izbový byt
Stav objektuKompletná rekonštrukcia
Materiál stavbyTehlová
Vlastníctvo Osobné
Pivnica Áno
Možnosť hypotéky Áno
Kúrenie:Lokálne
Zariadenie:Čiastočne